Prodejna a servis

Provozní doba:

Po:  8:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00
Út:  8:30 - 12:00 /  13:00 - 17:00
St:   8:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00
Čt:   8:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00
Pá:  8:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00

So:  ZAVŘENO      Ne:  ZAVŘENO

(možnost dohody na tel. 608 924 517)

 Přímo u prodejny máme dostatek místa pro parkování.

Kola-Cirkl.cz - ul. ČSA 406, 464 01 Frýdlant

Tel: (+420) 482 312 850

 

ODBORNĚ A OCHOTNĚ VÁM PORADÍME

Veškerý personál prodejny i servisu je pravidelně odborně proškolován aby Vám fundovaně pomohl s výběrem vhodného zboží.

KVALITA A SORTIMENT 
Na skladě máme širokou nabídku zboží. Vždy však jen to, o čem jsme 100% přesvědčeni, že patří k tomu nejlepšímu v dané kategorii, že má výborný poměr: cena - kvalita - vlastnosti.

CENA A ZÁRUKA 
Veškeré zboží zásadně nakupujeme přímo u výrobců, případně jejich autorizovaných obchodních zastoupení. Tento přímý kontakt umožňuje rychlé vyřizování případných reklamací (většinu reklamací jsme schopni vyřídit do tří pracovních dnů – viz OBCHODNÍ PODMÍNKY- Reklamační řád) a dobré maloobchodní ceny.

 
TRADICE A VSTŘÍCNOST

  • Naše firma byla založena již v roce 1997, po předešlých 5ti letech praxe v oboru.
  • Od samého začátku chceme být Vašimi dobrými a spolehlivými partnery a to vždy a za všech okolností. Ať Vám zboží zakoupené u nás slouží dobře, ale také i tehdy, když Vás třeba zrovna trápí, nebo nepřináší tu pravou radost.
  • Pokaždé se snažíme Vám pomoci a najít společně takové řešení, které je férové a dobré především pro Vás. Chceme neustále zlepšovat naše služby a k tomu nám pomáhají i Vaše podněty a připomínky. Děkujeme Vám za ně.
  • Každé jízdní kolo a elektrokolo které si u nás koupíte, má proveden předprodejní servis a je připraveno k jízdě.
  • Bezplatná garanční prohlídka, kvalitní přednostní záruční i pozáruční servis. To i v plné sezóně, kdy je náš servis plně vytížen a kola zakoupená u jiných prodejců opravujeme v delších dodacích lhůtách.
  • Chcete-li provést na jízdním kole, které si hodláte koupit, nějaké úpravy, rádi Vám vyhovíme a přizpůsobíme kolo Vašim požadavkům. Při výměně dílů, dle Vašeho přání, ty původní od Vás odkoupíme za naše maloobchodní ceny. Vyhrazujeme si právo neprovést zpětný odkup původních dílů.
  • Můžete vybavit sebe i své kolo přímo u nás. K tomu Vám pomůže rozsáhlý sortiment oblečení a obuvi na kolo, přileb, doplňků a náhradních dílů. Vše od renomovaných výrobců a vždy v osvědčené kvalitě.

Výsledek obrázku pro servis jízdní kola  SERVIS A GARANČNÍ PROHLÍDKY 

Kola a elektrokola zakoupená u nás v prodejně, BEZPLATNĚ seřizujeme při první garanční prohlídce.

Elektrokola KTM servis po dobu dvou let ZDARMA!

U odpružených vidlic (zejména vzduchových), doporučujeme servis minimálně 1x ročně
Totéž platí pro hydraulické brzdy. Je třeba si uvědomit, že každá kapalina (brzdová, minerální olej) na sebe váže vodu a vzduch.

Aby Váš brzdový systém byl co nejdéle účinný, je třeba pravidelný servis - výměna kapalin, destiček, čištění, atd.

Náš servis přijímá všechny typy kol na opravy nebo repase.
 
V případě nedostatku kapacity si vyhrazujeme právo servisovat jen kola a elektrokola zakoupená u nás.

 

TERMÍNY OPRAV A ZPŮSOB OBJEDNÁVKY OPRAVY

Prosíme, abyste se předem objednali u nás v prodejně, nebo na tel.: 482 312 850 eshop@kola-cirkl.cz 

Garanční prohlídky (první servis) kol se provádí od pondělí do pátku a je také třeba se na tento servis objednávat. Kolo převzaté v dopoledních hodinách je k vyzvednutí odpoledne (po dohodě do dvou hodin), kolo dopravené k nám odpoledne je připraveno k převzetí druhý den.

Opravy podle předběžného odhadu objednáváme na termín, který je u nás nejbližší volný a vyhovuje zákazníkovi. K tomuto termínu k nám zákazník kolo do prodejny dopraví a v následující dny opravu započneme. Jakmile opravu dokončíme, informujeme telefonicky (nebo SMS) zákazníka o provedené práci a o možnosti převzít si opravené kolo. Tímto způsobem je možno i v plné sezóně zajistit opravu prakticky den ze dne tak, aby člověk, používající své kolo k tréninku nebo cestě do zaměstnání, ho neměl dlouhodobě odstaveno z důvodu servisu. 

Opravené kolo je možno vyzvednout kdykoli v otevíracích hodinách naší prodejny. Od pondělí do pátku by měl být přítomen mechanik, který je schopen vysvětlit a poradit, co a jak opravit, případně provést předběžnou kalkulaci opravy.

 

 
EXPRES servis na počkání, nebo do 24 hod.

Provádíme kompletní diagnostiku a zátěžové testy téměř VŠECH typů baterií elektrokol - Li-Ion, Li-FePo4, Pb, NiMH, NiCD. Zátěžový test akumulátoru trvá cca 3-6 hod. Poté je třeba baterii opět nabít - také 3-6 hod.

Cena jednoho testu s vytištěním všech údajů je 300,-Kč. s DPH

Můžete také baterii zaslat poštou, nebo přepravní službou (PPL, GEIS, DPD) na adresu Kola-Cirkl.cz, ul. ČSA , 46401 FrýdlantK ceně 300,-Kč. bude pak připočítáno dopravné 120,-Kč. s dobírkou 150,-Kč.

 

Jsme autorizované středisko pro prodej a servis elektrokol s pohony BOSCH.

Testují se všechny funkce displeje, ovládání (osvětlení), baterie a pohonné jednotky - motoru Bosch.

U všech typů elektrokol, které máme v nabídce a které si budete chtít zakoupit, provádíme kompletní záruční i pozáruční servis.